HOLA SUMMER CLUB, LLAMAN HIMARE

HOLA SUMMER CLUB, LLAMAN

HOLA SUMMER CLUB, LLAMAN

HOLA SUMMER CLUB eshte club-i me i ri qe lindi si nje perralle ne perlen e bregdetit jugor ne LLAMAN (HIMARE) per mendjet e shqiptareve ne veren e vitit 2010. Ndryshe nga të tjerat, kjo e jona vetëm jetohet gjatë saj dhe tregimet për të fillojnë vetëm me ndërrimin e stinëve.
HOLA SUMMER CLUB mbetet ende vendi i VETEM me i embel per tu shijuar cdo vere.

Llaman Beach, 1019 Himara, Vlorë, Albania

Tel: +355672676199;  +355674587475

E-mail: holasummerclub@hotmail.com

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info