THE SEA TURTLE CAMP, DHERMI, ALBANIA

Kampingu ndodhet në zonën e njohur si Drymades,në Dhërmi, (në një sipërfaqe prej 5000 m2) 80m larg plazhit. Fjetja bëhet në tenda të cilat janë të pajisura me të gjitha setet e fjetjes. Tani më THE SEA TURTLE vjen edhe me një kategori tjetër fjetjeje, me cadra të pajisura me krevat(krevat të stilit japonez). Infrastruktura e kampit orfron të gjitha kushtet e nevojshme për të pushuar, kampi është I pajisur më tualete higjenike dhe dushe (me ujë te ngrohtë). Brenda kampingut ndodhet dhe një bar-lokal I cili vjen në shërbim te klientëve dhe ku gjatë mbrëmje zhvillohen party e festa. Kapaciteti maksimal i kampingut është 300 persona, mesatarja ditore varion ne 150-180 persona. Gjithashtu kampi zotëron dhe një automjet të tipit furgon I cili përdoret për pritjen dhe përcjelljen e klienteve si dhe për transportin e tyre drejt destinaciove të ndryshme,kryesisht Jal dhe Himar.Kampingu qëndron i hapur përgjat tre muajve të verës duke filluar zyrtarisht nga data 15 qershor deri më 15 shtator. Ky është viti I katërt që kampi THE SEA TURTLE zhvillon aktivitetin e tij në Drymades.

ÇMIMET
Çmimi standart në ditë për person është 1.000 lekë (të reja) dhe përfshihet, fjetja, mëngjesi, darka dhe aktivitetet të ndryshme që mund të ideojmë. Çmimi për versionin me krevat është 1200(të reja) dhe përfshin gjithashtu fjetjen dhe dy vaktet(mëngjesin dhe darkë). Udhëtimi dhe dreka nuk janë të përfshira në këto çmime.

Camping Accommodation
The campsite is located in the area known as drymades in Dhermi, (in an area of 3000 m2) and very close to the beach, just 80 m away. Accommodation is in tents which are equipped with foam beds and all the sleeping sets (sheets, pillow, blanket). THE SEA TURTLE now comes also with another sleeping category, we offer tents with beds (Japanese style beds)
The camp is equipped with toilets and showers with running hot water. Camp capacity is up to 300 people.


PRICES
Standart price per person per day is 1,000 leks and includes, accommodation, breakfast, dinner and various activities that take place in the camp. Price for bed version is 1200 leks and also includes accommodation and two meals (breakfast and dinner). Travel and lunch are not included in these prices.

PËR MË SHUMË INFORMACION KONTAKTONI NE / FOR MORE INFORMATION CONTACT :
+355 69 40 16 057
Tomi Gjikuria

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info