RESORTI NELI, POGRADEC

Neli Resort ndodhet në shpinë të njërit prej fshatrave më të bukur të Shqipërisë, në gadishullin e Linit në Pogradec. Një vepër e vërtetë arti, e gdhendur në gurë dhe në dru, mes ujit të kthjellët të liqenit, ky kompleks fantastik, ju ofron gjithçka që ju mund të ëndërroni për të kaluar pushime të gjata apo fundjava të mrekullueshme, në qytetin e luleve. Por para se të vizitoni Pogradecin, ju duhet patjetër të vizitoni këtë resort, që të kuptoni se zgjedhja juaj e pushimeve mbaron këtu.

Adresa: Lin, Pogradec Albania

Mob: +355 69 42 89 787

Mob: +355 68 40 96 990

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info