CAVALLI BEACH: GJIRI I LALZIT DURRES

Cavalli Beach do te sjelli nje format te ri per gjithe pushuesit qe do kene kenaqsine ditet e nxehta ne detin Adriatik.Ky kompleks do afroje nje sere kerkesash per pushuesit qe do e perzgjedhin duke plotesuar deshirat e cdo grupmoshe,duke e kthyer "ndarjen"midis pushuesit dhe Cavalli Beach,ne nostalgji.Virgjeria e zones ku shtrihet Cavalli Beach do i afroje pushuesit rikthimin e kenaqsise,argetimit,dhe qetesine,qe i ka munguar prej dy dekadash detit Adriatik.Risite e Cavalli Beach do percjellin te pushuesi ndjesine e te mos qenit ne Shqiperi,per faktin qe vendi yne nuk eshte ne perzgjedhjen paresore te pushimeve(sipas nje sondazhi te bere nga ministria e kultures),te cdo shqiptari.E gjitha kjo do arrihet me nje sherbim cilesor,dhe me nje game ofertash qe mund te ndodhen vetem ne Cavalli Beach.Rikthimi i indetitetit te Adriatikut do marre forme totale,vetem ne Cavalli Beach.

Numer kontakti : 0694000377

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info