MINISTRIA E JASHTME

ADRESA: BULEVARDI GJERGJ FISHTA, Nr.6 Tirane
www.mfa.gov.al

Kontakto:

Zyra për Marrëdhënie me Publikun në MPJ

(Për informacione konsullore, legalizime, probleme të qytetarëve shqiptarë brenda dhe jashtë vendit), kontaktoni në:

Tel: 003554/2233493/
Tel: 003554/2364090 ext. 79159
e-mail: marredheniet.publikun@mfa.gov

Zyra e shtypit

Për lajme, kërkesë për informacion, intervista, botime etj kontaktoni në:

Tel: +355 4 2364090 ext. 79233

info@mfa.gov.al

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info