ALBANIA GUIDE

Albania Guide eshte nje botim gjithperfshires per te gjithe Shqiperine. Ne te prezantohen resurset turistike, historike & trasheg kulturore. Udhetimi, akomodimi dhe qendrimi ne te gjithe Shqiperine.

Vangjel Maskaj botues & Fotograf i Albania Guide e cila eshte themeluar si Agjenci publicitare qysh ne vitin 2003 nga Vangjel Maskaj botues ne qytetin e Vlores dhe me pas transferuar ne Tirane Albania Guide eshte nje botim me 800 faqe ne dy gjuhe Shqip-Anglisht ,me nje cmim qe varjon nga 10-30 Euro ,me nje tirazh te konsiderueshem kopjesh Albania Guide eshte botimi ,gjithperfshires.

E:mail : marketing@albania-guide.al

Mob : 0682065723 Tel : 042225374

Sito Web: www.albanian-guide.com

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info