PORT SIDE CLUB-DURRES

Nje bar i cili organizon party dhe evente me kengetare te ndryshem.I pozicionuar buzë detit përballë kalasë në zemër të qendrës historike të Durrësit. Portside Club ka një strukturë moderne dhe elegante me dyer të hapura gjatë gjithë vitit për këdo që dëshiron të shplodhet buzë detit, të dëgjojë muzik apo të marrë pjesë në festat e ndryshme që ne organizojmë, gjithashtu disponon ambiente të jashtme për organizimin e eventeve të ndryshme.

Adresa:

Lagja 1, Shetitore ''Taulantia'' (Perballe Torres), Durrësi, Albania

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info