KOMPLEKSI SEBASTIANO, LEZHE

Është një nga komplekset më të bukur turistikë, që ju pret diku në Ishull Lezhë, teksa keni marrë rrugën drejt Lagunës së Vainit. Gjelbërimi dhe hapësirat e pamata, do t’ju mahnisin.

Kapaciteti: 8 dhoma të pajisura me tv, kondicioner, frigo-bar, mobilim komod.
Restoranti, ju ofron kuzhinë të pasur me prodhime të freskëta gjuetie dhe deti, duke e shoqëruar me verërat më të mira të zonës dhe të huaja. Shërbime të tjera: bar-restorant i jashtëm, pishinë, pyll pranë hotelit, lulishte gjigande, kënde lojrash, parking.

Adresa:

Kompleksi Sebastiano, Lezhe, Km-7, Albania

E-mail: info@sebastianohotel.com

Tel: +355692168973 +355682256406

Sito Web: www.sebastianohotel.com

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info