KLA & XHU RESORT

Kompleksi Turistik KLA - XHU Resort, i pozicionuar në breg të Detit Adriatik te Mali i Robit Golem, ofron një mundësi të këndshme për të kaluar pushime të paharruara.


- Hotel - Vila - Apartamente - Kompleks Pishinash - 2 Bare - 2 Restorante - Disko Verore
- Kënd Lojrash për Fëmije - Kompleks Dyqanesh – Parking


Ndërthurja magjepsëse e detit me gjelbërimin e pishave dhe arkitektura moderne, krijojnë një ambjent të përkryer për pushimet tuaja!
Për një javë romantike, pushime dhe festa familjare, martesa apo organizim konferencash dhe seminaresh, Resort KLA - XHU ju ofron atë që ju deshironi!

Adresa:

Kompleksi Turistik "KLA & XHU - RESORT" - Mali i Robit Golem

Tel: +355 444 00 470
Tel: +355 4 222 33 64

Cel: +355 68 20 41 255
Cel: +355 68 20 62 880

E-mail: info@kla-xhu.com

Web:www.kla-xhu.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info