TIRANA DANCE STATION

index_25Tirana Dance Station ofron kurse për nje larmishmëri llojesh kërcimi. Por individed nuk vinë  në TDS vetëm për të mësuar. Argëtimi është një pjesë e rendësishme e qendrës tonë. Përveç të tjerave, TDS ju ofron profesionalizëm dhe komfort maksimal duke ju vënë në shërbim një ambient të këndshëm dhe kushtet më të mira të mundshme në treg.

Adresa:
Rruga: Myhedin Llagami
Drejtoria e Patentave
tek ish N.SH.R.A.K-U

200 M Nga Universiteti Europian
Tel: 04 2235 118
Cel: 068 24 24 003

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info