PLAZHI PASQYRAT

Plazhi Pasqyrat është një nga plazhet më të bukur te Shqiperise.  Ndodhet në  Ksamil, rreth 7km larg nga Saranda. Ky plazh i mrekullueshëm dhe i veçuar është një vend ideal për t’u shplodhur dhe për te kaluar pushimet. Plazhi mban një emër të tillë për shkak të shkëmbinjëve rrethues të cilët duket se pasqyrojnë bukurinë e mahnitëse të natyrës. Ky plazh guror është i mirëmbajtur dhe ju jep mundësinë të shijoni pamjen madhështore.
Në plazh shkohet me veturë dhe gjendet edhe një restorant i vogël që shërben fruta deti dhe peshk të freskët.

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info