HOMES IN ALBANIA REAL ESTATE

Homes in Albania-Real Estate, eshte nje agjensi profesionale ne tregun shqiptare te Real Estate, e pajisur me te dhenat me te fundit te teknologjise se internetit dhe software plotesisht automatik per menaxhimin e objekteve dhe operacioneve te aktiviteteve ne teresi.
Fokusi i tyre kryesor eshte shitblerja e tokave dhe zhvillimi i projekteve: projekte per ndertim shtepi private, objekte turizmi por edhe kompleksesh apartamentesh dhe me synimin banim ne to.
Ne jemi te interesuar per prona jashte qytetit, prona ne bregdet, si dhe per mundesi projekte ne qytetet me te medha ne Shqiperi.
Natyrisht ne sherbim te klienteve ofrojne operacionet normale te nje agjensie Real Estate si shitblerje dhe marrje e dhenie me qira per apartamente, vila, dyqane, hotele, restorante, bar-kafe dhe cdo objekt tjeter tregtare.
Ata punojne me specialiste shqiptare dhe te huaj ne disa fusha te tregut imobiliare ne Shqiperi (arkitekture, zhvillim projektesh, menaxhim projektesh etj.)
Me rrjetin dhe lidhjet e tyre  me agjensi te tjera imobiliare, kompani ndertimi, studio arkitekture, banka dhe pushtetin vendor e institucionet, ata ofrojnee gjithe hapesiren e sherbimeve, per ta bere enderren tuaj realitet !

Adresa:

Rr.Abdyl Frasheri, Pall 3/3, Tiranë, Albania

E-mail: info@homesinalbania.com

Tel:+355 68 20 99 377

Sito Web: www.homesinalbania.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info