ADRESAT E BANKAVE NE SHQIPERI

Banka Raiffeisen (BR)
Drejtori: Christian CANACARIS
Adresa: Blv. "Bajram Curri", European Trade Center, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.2/1998 Dt:11.01.1999
Tel: 2226699, 2224540, 2222669, 2225416
Fax: 2275599, 2223587, 2223695, 2224051
Web: www.raiffeisen.al


Banka e Bashkuar e Shqipërisë (BBSH)
Drejtori: Hikmet GULER
Adresa: Rr. e Durrësit (Zogu i Zi), Godina 14 Kate "Teknoprojekt", Tiranë. P.O.Box. 128;
Numri dhe data e Licencës: Nr.3/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 2404575, 2404576, 2404577
Fax: 2404558


Veneto Banka sh.a. (VB)
Drejtori: Lucio Luigi GAITA
Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit" Ndërtesat Kullat Binjake, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.5/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 228035, 2280352, 2280353, 2280354, 2280355
Fax: 2280356
E-mail: info@venetobanca.al
Web: www.venetobanka.al


Banka Kombëtare Tregtare (BKT)
Drejtori: Seyhan PENCAPLIGIL
Adresa: Bulevardi "Zhan D'ark", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.6/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 2250955
Fax: 2250956
Web: www.bkt.com.al

Banka Tirana (BT)
Zv. Drejtori Ekzekutiv: Bedri ÇOLLAKU
Adresa: Rruga "Dëshmorët e 4 Shkurtit", PO. BOX 2400/1, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.7; Dt:12.09.1996
Tel: 2277700
Fax: 2263022
Web: www.tiranabank.al

Banka Kombëtare e Greqisë (Dega Tiranë) (BKG)
Drejtori: Ioannis KOUGIONAS
Adresa: Rr. e Durrësit, Godina Comfort, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.8; Dt:25.11.1996
Tel: 2233623, 2233624
Fax: 2233613
Web: www.nbg.gr

Banka Ndërkombëtare Tregtare (BNT)
Drejtori: Mahendra SING RAWAT
Adresa: Qendra e Biznesit, Rruga "Murat Toptani", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.9; Dt:20.02.1997
Tel: 2254372, 2256254
Fax: 2254368

Banka Alpha - Shqipëri (BA)
Drejtori: Andreas GALATOULAS
Adresa: Rruga e Kavajës, G-KAM Business Center, kati II, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.10; Dt:07.01.1998
Tel: 2233532, 2233359, 2240476, 2240477
Fax: 2232102
Web: www.alphabank-albania.al

Banka Intesa Sanpaolo - Shqipëri (BIS)
Drejtori: Stefano FARABBI
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr. 27, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.11; Dt:10.08.1998
Tel: 2276000, 2248767
Fax: 2248762
Web: www.intesasanpaolobank.al

Banka Procredit (BPC)
Drejtori: Flutura VEIPI
Adresa: Rruga e Durrësit, Laprakë, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.12; Dt:15.03.1999
Tel: 2271272, 2271273, 2271274, 2271275
Fax : 2271276
Web: www.procreditbank.com.al

Banka EMPORIKI-SHQIPERI-Sh.a (BE-AL)
Drejtori: George CARACOSTAS
Adresa: Rruga e Kavajës, "Tirana Tower", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.14; Dt:28.10.1999
Tel: 2258755, 2258756, 2258757, 2258758, 2258759, 2258760
Fax : 2258752
Web: www.emporiki.com.al

Banka e Kreditit të Shqipërisë (BKSH)
Drejtori: Sherine KAMEL
Adresa: Rruga "Perlat Rexhepi", Al-Kharafi Group Adm. Build. Kati 1&2, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.15; Dt:28.08.2002
Tel: 2272168, 2272162
Fax: 2272162

Banka Credins (BC)
Drejtori: Artan SANTO
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr.21, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.16; Dt:31.03.2003
Tel: 2222916, 2234096
Fax : 2222916
Web: www.bankacredins.com

Banka Societe Generale Albania (BP)
Drejtori: Hubert DE SAINT JEAN
Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit" Kullat Binjake, Kulla I, Kati 9, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.17; Dt:16.02.2004
Tel: 2280442; 2280443
Fax: 2280441
E-mail: info@societegenerale.al
Web: http://societegenerale.al

Banka Union (BU)
Drejtori: Gazmend KADRIU
Adresa: Bulevardi "Zogu i I", Pall 13 katësh, Përballë stacionit të trenit, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.18; Dt: 09.01.2006
Tel: 2250653
Fax: 2250654
Web: www.unionbank.com.al

Banka e Parë e Investimeve, Shqipëri sh.a. (BPI)
Drejtori: Bozhidar TODOROV
Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 2, kati 14 &15, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.19; Dt:06.07.2007
Tel: 2256423, 2256424, 2280210
Fax: 2256422
Web: www.fibank.al
Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info