VILLA MARGARITA: APARTAMENTE DHE DHOMA PLAZHI

Villa Margarita apartamente dhe dhoma plazhi me qera në qëndrën e fshatit Borsh të Sarandës. VillaMargarita gjëndët vetëm 3 kilometra larg detit në lagjen Ixuar dhe përmbahet nga 13 dhoma me të tëra kushtet + Parking

E-mail: info@villamargaritaborsh.com

E-mail: nikoslouna@yahoo.gr

Tel: 00355 69 44 22 696 ( Krenar Ziaj )

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info