SATOSHI TOMIIE @ HOLA SUMMER CLUB - E SHTUNE, 2 KORRIK

SATOSHI TOMIIE @ HOLA SUMMER CLUB - E SHTUNE, 2 KORRIK
Llaman Beach, Himare
Paradiso Beach, Solaire Beach, Chiringuito Beach, Ibiza, Rodos, Mykonos etj, janë disa nga emrat ku Satoshi Tomiie ka vendosur të gërshetojë pushimet me punën! Tashmë në këtë listë shtohet edhe Hola Summer në Llaman Beach, Himarë.
Ai vetë ka shprehur interes për plazhet shqiptare që sezonin e kaluar u quajtën nga prestigjozja New York Times, "the place to be". Në datën 2 Korrik Satoshi shuan kuriozitetin e tij për gjirin më të bukur e jugut të Shqipërisë, dhe e bën këtë me një premtim: Setin më të jashtëzakonshëm të verës!
Cdo gjë tjetër është në dorën tënde; Dëshiron të jesh aty me Satoshin duke shijuar një mojito nën flladin e freskët të Llamanit @ Hola? Apo do qëndrosh në atmosferën mbytëse të Tiranës!? Zgjedhja është e thjeshte... SATOSHI TOMIIE @ HOLA - E shtunë, 2 Korrik.
Per informacione te metejshme kontaktoni ne: 0692099666

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info