RESTORANT GALAKTIK

Ndodhet  në "Galaktik Shopping Center", 100 metra pas Urës së Dajlanit, në hyrje të qytetit të Durrësit.

Në atmosferën e mrekullueshme të Durrësit, në një restorant tipik bregdetar, keni mundësinë të gjeni harmoninë e plotë mes shijes italiane dhe traditës shqiptare të produkteve të freskëta të detit. Specialitet: Prodhimet e detit krudo. Restoranti ka një hapësirë të përshtatshme për organizimin e gëzimeve familjare apo ceremonive të ndryshme, si dhe një ambient të hapur me pamje nga deti.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info