QYTETI STUDENTI VLORE

Qyteza e Studentit Vlorë ofron për pushuesit e stinës verore paketën që përfshin fjetje + mëngjes + drekë + darkë. Kjo ofertë vlen për 15 euro dhe përfshin edhe kushte të tjera si lavanderia, lidhje me internetin, vend parkimi, etj. Për më shumë informacion dhe për rezervimin mund të kontaktoni në numrat: 0355 33 22 44 40/0355 33 408 121 ose ne adresen  E-mail: trajtimi.studentit.vlore@gmail.com 

Adresa:
Trajtimi Studentit sh.a.
Lagja Isa Boletini,
Rruga Sheh Zeneli, Vlore.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info