PLAZHI I BORSHIT

6 kilometra vijë bregdetare, të rrethuara nga ullishtet që shkrihen natyrshëm me blunë e thellë të detit Jon. Tek-tuk shkëmbinj që ngrejnë kryet mbi ujë, e pulëbardhat, që së bashku me peshkatarët ndertojën nje pamje magjike.

Plazhi i Borshit është krejt i virgjër, me parametrat që e përcaktojnë këtë: uji i detit me tejdukshmëri dhe pastërti maksimale, me një kripëzim brenda normave dhe standardeve botërore, pa ndotje mjedisi.

kliko mbi fofot per t’i zmadhuar

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info