KABINA PLAZHI NE DHERMI

Jepen me qera per cifte ose familjare (maksimumi 3 persona) ,gjashte kabina druri ,me kondicioner,frigorifer dhe televizor .Kabinat jane te reja ,ne nje ambjent te bollshem ,te rregullt ,me parkim te garantuar dhe vetem 30m larg detit. Uje e drita 24 ore,cmime te arsyeshme. (Per ata qe njohin Dhermiun ,te kryqezimi , ne krahun e majte te rruges qe con per te disko Havana).
Kontaktoni dhe kryeni rezervimin tuaj prane nesh duke na telefonuar ose shkruar ne:
Cel.: 069 3115597 – Tomi
E-mail :tomimanaxher@gmail.com

Etichette:
1 Commento

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info