GJIRI I LIVADHIT

Gjiri i Livadhit, i pozicionuar në kraterin e një mali të madh, është një nga plazhet më të bukur të Shqipërisë. Ai është një rajon i konservuar duke qëndruar kështu një plazhet e fundit të paeksploruar në të gjithë bregdetin mesdhetar.
Ky gji konsiderohet nga banuesit si një nga plazhet me të mira për të notuar.
Plazhi i artë prej 2 miljesh është i pastër, me det të qetë, dhe i zbukuruar me pemë palmeporsi një kartolinë. Në pjesën fundore në jug të plazhit gjenden formacione shkëmbore nënujore, duke e bërë atë një vend tepër interesant për zhytje.
ofron bukurite e saj magjepse duke gërshetuar me se miri klimen malore me ate detare Bukuria e detit, pastërtia dhe ambienti çlodhës, janë nga elementet që e bëjnë plazhin e saj akoma më tërheqës.  Këtë vit, pushuesit do të kenë tashmë mundësinë të frekuentojnë lirshëm këtë zonë të mrekullueshme, me gjiret ku uji i kristaltë me të gjitha nuancat e ngjyrës së gjelbër, sepse të gjitha rrugët janë të asfaltuara. Nëse deri dje infrastruktura problematike paraqiste pengesa të shumta për zhvillimin e turizmit në këte vend, tashmë rrugët janë përmirësuar tërësisht.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info