APARTAMENTE REZIDENZIALE VLORE

Bashkelidhur gjeni info per app banimi/plazhi ne zone rezidenciale ne vlore. 100 m mbas tunelit ne drejtim te sarandes ose 100 metra perpara se te arrini te Hotel Liro ne anen e siperme te rruges perball me vilen qeveritare buze detit.
Cmimet ne varesi te krahut te pallatit e menyres se pageses variojne. me 800 euro ose me 700 per meter katror nese paguaj 75 % te vleres CASH.
Me leje ndertimi te rregullt, pallati eshte na fazen e karabinas dhe meqe vetem me 6 kate eshte dhe njolle ndertimi 700 m ju garantojme se objekti mbaron ne nje vit e gjysme.
zona rezindeciale parashikon te gjitha facilitetet e nevojshme nga supermarket, kopshte, lokale etj jane te parashikuara.Gjithashtu edhe pishina mund te perdoren me pagese nga banoret brenda kesaj zone. Por mbi te gjitha mund te aksesoni plazhet private te kesaj zone me kembe duke lene makinen ne garazhin tuaj sepse ato jane vetem 5 min larg nese preferoni te ecni.
per me shume info Ju lutem na shkruani ne adresen e tyre  ne FB ose telefononi ne numrin 0672004698.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info