KOMPLEKSI CELIKU MURIQAN SHKODER

Kliko mbi fotot per t’i zmadhuar

Vendpushimi më ideal që ju pret midis dy shteteve, aty ku njeriu ndjen nevojën për çlodhje. Një kompleks shërbimesh me gatime shqiptare dhe italiane, pica dhe fast-food, dhoma çlodhjeje dhe lulishte të mrekullueshme, dyqan suveniresh dhe parking të bollshëm me autolarje në shërbimin tuaj. Për udhëtimet tuaja në grupe mund të prenotoni sallat prej 200-300 vendesh të kompleksit. Është oazi i çlodhjes për udhëtimet tuaja të gjata, madje mund të lini aty edhe mëkinën tuaj, e cila eshte plotësisht e sigurt derisa të ktheheni nga udhëtimi.
Kompleksi Çeliku është vendi që ju ofron pranverë në të gjitha stinët!

Adresa:

Muriqan, prane doganes,

Shkodra, Albania

Tel: +355 692095872

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info