CAMPING TOTORETO DHERMI

Situato in una stupenda zona a Dhermi dove potete ammirare le  acque limpide del mar Ionio.

Per ulteriori info: 00355 68 2704977; 00355 68 20 26 525

E-mail: kamping.dhermi@yahoo.com

Për këdo qe adhuron natyrën dhe atmosferën e aventurës, mund ti provojë tek Kampingu "TOTORETO "
Nga tenda juaj mund te sodisësh peisazhet mrekulluese të bregdetit të Jonit, lindjen dhe perëndimin e diellit, malin që ndryshon ngjyrat, flladin e freskët të mbrëmjes, gjithë tingujt dhe aromat e natyrës së bregdetit Jonian.
Në kampingun" TOTORETO" mund të shijosh ushqim të freskët të përgatitur sapo ju arrini ne mjediset e tij, një kombinim i kuzhinës mesdhetare me gatimet tipike shqiptare, ju mund të shijoni peshk të freskët nga ujrat e kulluara të Jonit.
Për këdo që ka dëshirë të shijojë verë të mire.. e gjen, të prodhuar nga vreshtat e kodrave me diell të bregdetit të Jonit.

Çmimet për mëngjesin, drekën dhe darkën janë të arsyeshme.
Fjetja per nje person eshte 1000 leke ose 10 euro
Nxitoni ! Prenotimet kanë filluar.


Ju mund ti bëni në adresen e - mailit : kamping.dhermi@yahoo.com
Cel: 068 2704977;   068 20 26 525

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info