Vatikan, Papa uron në shqip: Gëzuar Pashkët!

Papa Benediktiti XVI ka uruar besimtaret katolike ne gjithe Boten per festen e Pashkës. Nga ballkoni i Bazilikes se Shen Pjetrir, Papa ka uruar ne 63 gjuhë të botes, mes te cilave edhe në gjuhën shqipe. Benedikti shfrytezoi fjalimin e tij Urbi at Orbi për të kerkuar fundin e varferise dhe luftrave në Botë

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info