TIRANA TOURING

Tirana Touring nisi si nje iniciative per t'u dhene konsumatoreve dhe turisteve nje informacion te zgjeruar per boten gastronomike te kryeqytetit nen titujt KATALOG I RESTORANTEVE TE TIRANES dhe me vone TIRANA FOOD & DRINK.
Prej vitit 2010 ajo eshte nje guide xhepi e pajisur me informacion turistik per atraksionet kulturore te kryeqytetit, historine, kulturen, pikat e interesit, informacion praktitk per hotele, restorante, agjenci udhetimi, makina me qera, exchange, tourist information points, city map, argetim, shopping, estetike etj.
Nje format sa i kendshem aq edhe praktik per ta shetitur kryeqytetin me te ne dore. Bejeni mikun tuaj te ri kete guide xhepi...!

Adresa e kompanise: Blue Agency. Blv Bajram Curri, P. Agimi, Tel: +355 42 224 570
Cel: +355 68 40 17 309
info@blue-albania.com
www.blue-albania.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info