Rama: Duke e bere te veshtire nxjerrjen e fitores nga kutite, na e bejne fitoren edhe me te bukur

Rama akuzoi Berishën se poi bën përpjekje të grabisë votën ndërkohë i bëri thirje qytetarëve që të ruajnë qetësinë dhe të reagojnë nëse i kërkohet kjo gjë në vijim nëse i cënohet vota.

0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info