Bar Restorant ''Idromeno" Shkoder

I konceptuar ndryshe nga lokalet e zakonshme që jemi mësuar te shikojmë, me një stil krejt te veçante dhe me shumë shije ka bërë që dita ditës ky lokal të jetë i suksesshëm.
Lokali është i arreduar sipas stileve Austriake. Shumë i thjesht në pamje të parë por shumë me fines në arredim dhe përzgjdhje të çdo objekti brenda lokalit.

Adresa:

L. "Qemal Stafa" , Rr. "Jorgji Karamitri". Në oborrin e perfekturës Shkodër, Shkodër, Albania

Cel: +355684083638

Tel: +3554083637

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info