BAR MOSKA: HAPPY EASTER PARTY

Nje nga Festat me te medha tradicionale per Korcen qe quhet ndryshe FESTA e PASHKES ose HAPPY EASTER qe do te thote DITA E RINGJALLJES SE KRISHTIT nje dite qe vertet perjetohet me shume emocion dhe dashuri ne qytetin tone.Bar Moska per nder te kesaj dite organizon nje Party e cila ka per te ngelur e paharueshme tek gjithe pjesmaresit dhe per kete nate ka ftuar per kenaqesine e te gjitheve Grupin LuTuS nje grup i njohur Shqipetar Rock dhe nje prej Dj, me te mire ne Shqiperi i famshmi Dj. OLTI.C te festojme se bashku ne trokitjen e vezeve te kuqe simbolizimi i miresise dhe paqes e lumturise.

Adresa:

  • Bulevard " Republika."
  • Korçë, Albania
  • Tel:+355 82253050
  • Cel:+355 692255999
Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info