PROSOUND SH.P.K

ProSound sh.p.k . u krijua në 2001 dhe që nga ai moment ka qënë kompania drejtuese në fushën e tregtimit dhe instalimit të Sistemeve Profesionale të Audios dhe Ndricimit. Lokalet më të njohura, grupet muzikore live, teatret, mbajnë firmën tonë për sa i përket cilësë profesionale të audios dhe ndricimit. Me qendër në Tiranë-Shqipëri,stafi ynë profesional ka mundësuar shërbim cilësor ashtu sikurse dhe instalim në te gjithë vendin.
Filozofia jonë është përdorimi i pajisjeve dhe shërbimit të cilesisë së lartë sikurse dhe servis pas shitjes për klientët tanë. Qëllimi ynë është të zgjerojmë rrjetin tonë te shitjes dhe te ivestojme ne teknologji te reja per pajisje fonie dhe ndricimi.

 

Adresa:

Tirana, Albania

E-mail: info@prosound.al

Tel: +35544511195

Web: www.prosound.al

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info