LIVING ROOM

"The Living Room" eshte krijuar ne fillim te vitit 2003. I krijuar me nje stil shume unik dhe te vecante , u be nje pike referimi per jeten e nates ne Tirane. Kenaqesia ,muzika e perzgjedhur dhe komforti i dhuruar eshte celsi i suksesit i gjithe ketyre viteve. Me nje Staf shume energjik qe jep gjithmone maksimumin per ta bere klientelen te ndiej rehatine e sallonit te shtepise se tyre. I mbushur cdo vit me ndryshime ,surpriza si dhe aktivitete te tjera kulturore "The Living Room" vazhdon te jete zgjedhja Nr 1 per jeten e nates. Kjo eshte nje nderthurje perfekte midis nje pune te gjate nga ana e stafit te "The Living Room' dhe njerezve qe ja kane besuar argetimin e tyre te nates ketij ambjenti. Si rrjedhoje kjo recete e formuar ka qene dhe do te jete shija me e mire ne menune e argetimit.

Adresa:

RR"George w Bush"

Tiranë, Albania

Tel: +355 682296347

Tel: +355 686067676

E-mail: livingroomfb@gmail.com

Siti web: www.livingroomshow.al

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info