Kompleksi Turistik FaFa

Kompleksi Turistik FAFA ndodhet ne Golem ne zonen e quajtur "Mali i Robit". Ne te ndodhen disa objekte te ndertuara dhe ne ndertim me standartet bashkohore. Kompleksi ka ne brendesi te tij APARTAMENTE, VILA dhe Hotele.Apartamente aktualisht janë të përfunduara, me lejet e nevojshme dhe të vendosura sipas masterplanit të miratuar nga Keshilli i Ministrave në Zonën Golem-Kavajë. Cmimet e apartamenteve variojne nga 600 Euro- 850 Euro/m2 kjo ne varesi te vendodhjes se objektit dhe apartamentit, pamjes dhe distanca nga deti. Siperfaqet e apartamenteve jane si me poshte: - Garsoniere, sip 43 m2. - Apartamente 1+1, sip 65 m2-78 m2. - Apartamente 2+1, sip 79 m2-100 m2. - Apartamente 3+1, sip 113 m2. -Papafingo, sip 110 m2-180 m2. Cmimet e dyqaneve variojne nga 1000-1600 Euro/m2 ne varesi te vendodhjes dhe pozicionit te dyqanit. -Dyqane, sip 78 m2-200 m2. Çmimi 1000 €/m2-1300 €/m2 -Ambjent me sip 750 m2, I pershtatshem per supermarket, bar-restorant etj.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info