Keshtjella Margarita

 

Keshtjella Margarita  lokalizohet ne Tale, Lezhe, 700m prane bregut te detit, me nje siperfaqe prej 5000m2 , ju ofron kenaqesi dhe relaks ne ambjentet e saj. Kuzhina tradicionale dhe moderne bashke me sherbimin cilesor garanton cilesine e asaj qe kerkoni.

Kështjella Margarita hap dyert e saj duke ju ofruar shërbime të ndryshme nga më cilësoret, ku dhe vetë pozicioni gjeografik që ka, në mesin e fshatit, me peisazhin që e rrethon, me ajrin e pastër i cili ndërthurët me flladin e freskët të detit si dhe me bujqërit që punojnë në ara, me bagëtitë që kullosin në livadhe si dhe shumë tradita të ruajtura me fanatizëm nga banorët e kësaj zone , ju japin pamjen e një agroturizmi dhe të një relaksi të vërtetë. Keshtjella rrethohet nga nje park i gjelberuar, nga pishina, nga parku i lojrave per femije.

Tel : +355 69 5 111 960
Email : info@keshtjellamargarita.com

Sito web: www.keshtjellamargarita.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info