BAR-RESTORANT "KESHTJELLA"

Në një sipërfaqe prej 8000 m2 ju do të gjeni relaks, në ambientin dhe shërbimin që dëshironi. Salla qendrore ju mundëson organizimin e të gjitha evenimentet duke mos u kufizuar nga hapësira (deri në 600 persona).

Nuk mungon as organizimi i evenimenteve te ndryshme festive me te ftuar speciale artiste, humoriste dhe kengetaret me te njohur brenda dhe jashte vendit.
Keshtjella ofron ambientet e saj per sherbime te ndryshme si dasma, fejesa, ditelindje dhe festat e matures, e gjitha kjo fale kapacitetit qe ofron per 600 persona ne ambientet e salles se madhe.
Per familjaret ne katin e dyte te restorantit ofrohen ambiente private per nje numer me te vogel.
Keto dy ambiente familjare jane konceptuar pikerisht per te krijuar sado pak intimitet per keto momente gezimi familjare (ditelindje, pervjetore etj.).
Nuk mungojme edhe ambientet verore te cilat gjate diteve te nxehta te veres te japin mundesine qe te shijohet natyra e gjelberuar qe rrethon ambientet e restorantit.

Adresa:

Rruga Fier - Patos km 6-te

Fier, Albania

E-mail: info@barkeshtjella.com

Tel: +355 385 20 777 , +355 385 20 722

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info