XHIRO ME BICIKLETE NE TIRANE

Klubi Kampistave & Ecovolis te Dielen me 20 Shkurt do te organizoje Xhiro me BICIKLETE ne Kodrat e Liqenit.


Nuk ka rendesi ne keni apo nuk keni biciklete, ato I sigurojne ata, ju thjeshte do ju duhet te zgjidhni bicikleten qe ju pelqen me shume.
Bicikletat i Sigurojne ne ne bashkepunim me Eco Volis.
Ideja eshte qe te dielen ne oren 10:30 takohemi dhe pasi secili zgjedh bicikleten e tij te preferuar nisemi dhe bejme nje xhiro nga kodrat e liqenit rreth 2 ore rreth e qark liqenit eshte nje pamje shume piktoreske si dhe shume e pershtatshme per tu bere me biciklete.
Pastaj ndajojme dhe pushojme diku ku do te bejme dhe per te ngrene HOT-DOG dhe BUKE ME QOFTE :-) kryesisht. Nga ana tjeter do te kete lojra te ndryshme ( nje dore 5-katsh, volejboll, furtboll etj)

Sigurisht qe nje moment mjaft interesan eshte dhe momenti i fotofgrafive, gjate gjithe kohes do te shoqerohemi nga nje fotograf qe do ti beje foto pjesmarreseve me bicikleten e tyre. Bicikleta do kemi mundesi ti marrim nga ECO-VOLIS ne kembim te nje fije.
Kostot e aktivitetit do te jene 900 leke per person, ne te cilen perfshihen: Qeraja e bicikletes, Ushqimi si dhe organizimi i aktivitetit dhe guida.
Aktiviteti do zgjase nga ora 10:30-16:30

Prenotimet duhen bere para dites se shtune. Per te prenotuar duhet te dergoni nje mesazh tek “Klubi Kampistave

Vendi I takimit eshte perballe VESA Center ( pak me poshte se libri universitar, ne krah te BKT)


Per me teper info kontaktoni:
0692641798

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info