Hotel Iliria - Qender Kurative Termale

Lixhat e Elbasanit jane nje nder qendrat hidrotermale me te rendesishme te Shqiperise. Ato jane perdorur per qellime kurative qe ne lashtesi. Ujerat e nxehta e me gaze qe ndodhen ne brendesi u nenshtrohen nje sere proceseve hidrogjeologjike, arrijne ne nje temperature gjer ne 60 grade ne burime.
Ujerat permbajne dhjete elemente kimike qe i bejne Llixhat mjaft kurative ne shume semundje si ato te reumatizmale, artrezat, semundjet e sistemit nervor periferik, ato gjinekologjike, te lekures, te eneve te gjakut dhe aparatit tretes.

Adresa:

ne kryqezimin e rruges LLixhe-Gramsh

Elbasani, Albania

Tel: +355 (0) 58380138; +355 (0) 682078910

E-mail: info@termailiria.com

Sito Web: www.termaliliria.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info