Unico - Ristorante & Musicbar

UNICO - Ristorante & Musicbar,vendndodhet ne shetitoren "Taulantia",Durres,ne pozicionin me te bukur dhe romantik te qytetit! Ambienti dhe guzhina me e persosur italiane drejtuar nga Shef Alessandro Giampietro. Cdo fundjave evente muzikore.

Gastronomi italiane 100%,plus specialitete origjinale peshku dhe te tjera. Pozicion i mrekullueshem,ne katin e trete ne kompleksit "Continental" ne Durres. Cdo fundjave muzike live me artistet me te njohur dhe profesioniste shqiptare. Ne dite festive,Unico,ofron spetakel dhe show nga gjini te ndryshme muzikore dhe atraktive.Se shpejti edhe me veranden ne katin e katert..Nje perle e vertete buze detit...Drejtuar dhe menaxhuar nga Etrita Ibrahimi se bashku me bashkeshortin italian,shefin e guzhines Alessandro Giampietro.

E-mail: unicoris@yahoo.com - unicoris@hotmail.com
Telefono: 0672802769(Etrita) - 0695195760(Alessandro,in italiano)
Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info