TIRANA DANCE STATION

DANCE STATION - Është një Qendër që ofron leksione vallëzimi për të gjitha moshat.
Këto vallëzime janë të disiplinave të ndryshme dhe i përshtaten preferencave të secilit nga ne. Në studion e tyre , jo vetem mësohet si të vallëzosh dhe të shprehësh atë që ndjen nëpërmjet hapave, por ofrohet praktika e vazhdueshme e cila mund të ushtrohet në kushte individuale apo në grupe.
Çdo antari i jepet konsulencë personale. Numri i tyre në grup është i limituar, me arsyen për të pasur rezultate sa më të mira.
Të gjithë mund të vallëzojnë……!
VALS / TANGO / QUICK STEP / SLOW FOX / SAMBA / CHA-CHA-CHA / RUMBA / JIVE / PASSO DOBLE / SALSA / MERENGUE / BACHATA....
HIP HOP/ BREAK DANCE
AEROBI / FITNESS/ YOGA/PILATES/ETJ.

Adresa: Rr.Myhedin Llagami,drejtoria e patentave,200 m nga Universiteti Europian.
(04) 2235118 / 0662424003

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info