SHTEPIA E ARTISTIT

SHTEPIA E ARTISTIT,hap dyert e saj te gjithe artisteve profesioniste dhe talenteve te reja shqiptare jo vetem per te pushuar dhe relaksuar,por ne rredhe te pare synon ne pergatitjen e tyre artistike dhe koncertale nepermjet strukturave profesionale dhe docenteve me te mire shqiptare dhe te huaj prezente ne strukturat tona. Cdo fundjave SHTEPIA E ARTISTIT i krijon kushtet dhe mundesite cdo artisti shqiptar te kaloje dy dite ne relaks te plote si dhe te realizoje projektet artistike ose idete e tij. Qellimi yne eshte rritja e vazhdueshme e nivelit artistik e muzikor i artisteve me ne emer te cilet do te japin shembullin dhe eksperiencen e tyre profesionale edhe talenteve te reja prezente ne ambientet e pergatitjes.

Indirizzo:Shetitorja Taulantia ,Durrës, Albania

E-mail: henacocktail@gmail.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info