Marea-Resort-Golem

Marea e ndertuar ne Zonen e Golemit, eshte ndalesa juaj perfekte per t’iu siguruar “Rehatine ne shtepi, larg shtepise tuaj...”. Vilat tona jane te pozicionuara vetem pak minuta nga bregdeti Adriatik duke ju dhuruar keshtu mundesine te perjetoni kenaqesine e te jetuarit ne ambiente komode dhe bashkohore. Per shkak te karakteristikave klimaterike qe ofron zona dhe arkitektures tipike bregdetare te ofuar ne keto ambiente , jetesa ne to behet perfekte ne çdo stine te vitit.


Facilitetet
• Hotel
• Pool Bar, Indoor bar
• Restorant
• Pishine e hapur
• Pishine e mbyllur
• SPA
• Kend Lojrash per femije


Sherbimet
• Sherbim sigurie, urgjencash dhe informacioni 24 h
• Parking i siguruar
• Internet, telefoni dhe Tv kabllor per çdo apartament
• Sherbim pastrimi per rruget dhe shtepite
• Sherbim gjelberimi
• Sherbim mirembajtje dhe pastrimi pishinash

 

Informazioni di contatto
E-mail: info@agikons.com; marketing@agikons.com 
Sito Web: http://www.agikons.com
Ufficio: 00 355 48 83 026
Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info