KLUBI I KAMPISTAVE

KLUBI I KAMPISTAVE eshte nje grup i krijuar ne facebook dhe ka per qellim te bashkoje te gjithe ata qe kane deshire te njohin me mire Shqiperine.

Ata organizojme Guida nga me te ndryshmet qe do te shtrihen ne te gjithe teritorin e shqipereis dhe me tej. Ata jane te bindjes qe fundjava e cdo njerit nga ne eshte shume e vlefshme dhe nuk mund te kalohet kafeve dhe klabeve qe tashme jane kthyer ne nje monotoni vrasese.

 

 

Disa nga guidat kryesore do te jene:

1. Guida per ne THETH
2. Guida per ne VALBONE
3. Guida THETH-VALBONE
4. Guida per ne DARDHE
5.Guida per ne VOSKOPOJE
6. Guida per ne LURE
7. Guida tek KANIONET E OSUMIT
8. Guida ne PEZE
9. Guida ne DAJT
10. Guida per ne KORAB
11. guida per ne JAL
12. Guida per ne GJIPE

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info