HOTEL BRILANT ANTIK-TIRANE

Hotel Brilant antik është rreth 200 metra nga Sheshi Skënderbeu (qendra e qytetit) dhe bulevardin kryesor (Dëshmorët e Kombit) ku ndodhen ndërtesat kryesore të qeverisë, qendra të rëndësishme të biznesit.
Në tavernën e hotelit është krijuar një ambient shumë i veçantë për t'ju sjellë qindra vjet mbrapa në kohë. Çdo gjë është e bazuar në punën e artizanëve tradicionale ku janë kombinuar shumë bukur punimet e gurit dhe hekurit.
Menu-ja është gjithashtu shumë e veçantë: ajo ofron një varietet te ushqimeve tradicionale me produkte BIO që vijnë të freskëta çdo ditë nga fermat vendase. Kjo garanton mysafirët  per ushqim të shëndoshë dhe të shijshëm, larg nga produktet me origjinë të dyshimtë, shumë të pranishme në tregjet e sotme. E gjithë kjo kthehet në përkushtimin tonë për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.
Në ndërkohë, në tavernë hotelit, ne gjithashtu ofrojnë disa nga ushqimet më të mira ndërkombëtare për të kënaqur kështu, shijet e të gjithëve. Nga makaronat italiane të biftek amerikan, një varg i madh e pjatave ka qenë zgjedhur me kujdes nga kryekuzhinier tonë si pjesë e menusë.
Nëse keni një plan biznesi drekë, darkë familjare ose një herë-në-një ngjarje-jetës, tavernë  ofron një nga zgjidhjet më të mira i kthyer në vendin e përsosur. Një numër i ngjarjeve që kanë ndodhur këtu janë tani pjesë e jetës personale të shumë, si një eksperiencë unike.

Adresa:

Rruga "Jeronim De Rada" Nr.79

Tiranë, Albania

Tel: 00355 42251166

Sito Web: www.hotelbrilant.com

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info