Albania Yacht Brokers

Albania Yacht Brokers eshte agjensia e pare shqiptare,profesionale ne tregun e mjeteve te lundrimit te reja dhe te perdorura.

Ne bashkpunim me partneret e tyre  ne Itali,do te jene  motorri i kerkimit qe do ju ndihmojne per te gjetur barken e duhur per nevojat tuaja.

Keshillim-Disponibilitet
Keshillim do te thote,tju njohin ,me mire per t’ju keshilluar mbi barken tuaj te ardhshme.

Transaksionet
Garantojne eksperience e profesionalitet mbi vlersimin e duhur te tregut.
Siguria
Oferte shitje me parapagese te garantuar,vetem pas proves ne det te mjetit. Keshillim teknik mbi verifikimin e gjendjes REALE te barkes.
Lehtesirat
Agjensia  ka 1 kapacitet kerkimi me rreze te madhe veprimi. Pas vizites mbi barke ,ju ofrojne Zgjedhjet Administrative:1 targat e reja,2 kalim pronesie, 3 fshirja e flamurit.
Keshillim/Ndihme:

Trasport ,tokesor-detar,ose skipper,modifikime/riparime ne kantier ne Itali,ku ju ofrojne asistence mbi impiant elektrik/hidraulik,tapiceri,mobileri,lyerje,karroceri,mirmbajtja vjetore e karenes,montim helike,ndrrim vajrash/filtrash,modifikime sipas kerkeses se klientit,montim/zevendesim te elektronikes se bordit etj.
Bashke me dhjetera AGJENSI PARTNERE ne Itali sjellin prane jush qindra YACHT-e te ri/perdorur e mjete te tjera lundrimi.
Cdo oferte do ta gjeni te kompletuar,me foto e skede teknike te plote.

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info