IREA PROPERTY

Irea Property eshte nje agjensi pronash me qender ne Vlore dhe shtrirje aktiviteti ne Rivieren Shqiptare.

Me nje eksperienc 5 vjecare ne tregun e pronave te patundshme ajo u ka sherbyer qindrave klientve dhe ka marketuar pronat Shqiptare ne tregun nderkombtar te Real Estate.

Irea Property përfaqëson investitoret në procesin e blerjes, shitjes, dhënies me qira dhe menaxhimin e pronave në Rivieren Shqiptare.

Objektivi ynë kryesor është maksimizimi i kthimit mbi investimin (ROI) përmes investimeve të pasurive të patundshme në zonat që janë duke përjetuar rritje dhe zhvillimin afat-gjatë te ekonomis.

Irea Property ofron sherbime te shumta ne tregun Real Estate si Shitje Blerje dheneje –marrje me qera.Manaxhim pronash konsulenc financiare dhe juridke,gjithashtu Irea

Property ka menduar dhe per ata qe deshirojn te pushojne ne Shqiperi duke ofruar nje game te gjere akomodimish si Apartamente Hotele etj. Nese vini ne Shqiperi dhe kerkoni te qendroni ne nje apartament per kohe te shkurter Irea Property e ka zgjithjen nepermjet sistemit te saj Short Rental ajo ofron Apartamente komode ne qytetet kryesore te shqiperis per periudha qeraje afatshkurtra.

Blv Vlore-Skel kulla Aleksandria kati i II
+355 692125229
info@ireaproperty.com
www.ireaproperty.com
Skype:IreaProperty

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info