Udhëtime me autobus Itali - Shqipëri - Itali

Collina Turizem është nje kompani autobusash me qendër në Itali e cila ofron udhëtime me autobus nga Italia për në Shqipëri e anasjelltas. Nisja është cdo të premte nga Italia e cdo të shtunë nga Shqipëria. Mbulojmë pjesën më të madhe të qyteteve italiane e shqiptare. Gjithashtu organizojmë udhëtime turistike për në Shqipëri e vejmë në dispozicion autobusat për udhëtime turistike në të gjithë Europën.

Përse te udhëtosh me Collina Turizem?

  • Komoditet. Udhëtohet lirshëm dhe pa strese, pasi nuk duhet të zhvendosni valixhet tuaja si në rastet e trenave. Autobusi është me klimatizator, TV dhe i përgjigjet nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
  • Kursen kohë dhe para. Çmimet përfshijne edhe udhëtimin me traget. Çmimi i udhëtimit është i barabartë me çmimet e trenit.

 

http://www.collinaturizem.it/

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info