Albanian Limousine

Albanian Limousine eshte e para kompani elitare, e cila me te vertete do te percaktoje standartet e industrise se sherbimit limuzine ne Shqiperi. Si nje kompani e re ne Shqiperi, nen pronesine e nje familjeje Shqiptaro-Amerikane, e cila kthehet ne Shqiperi nepermjet investimit pas 12 vjetesh eksperience te suksesshme ne sherbimin e transportit ne Michigan, Albanian Limousine do ta mbaje statusin elitar, duke ofruar sherbim konsistent te pakrahasueshem dhe mbi cdo nivel te pritshem te nje sherbimi elitar, duke siguruar klientet se udhetimi i tyre gjithmone do te realizohet ne menyren me te kendshme dhe me profesionale.
Perkushtimi yne per te sherbyer me besnikeri dhe per kenaqesine e plote te klienteve tane eshte celesi qe percakton suksesin e kompanise sone. Punonjesit tane jane krenare per punen qe kryejne ne sherbimin tuaj, si dhe i kuptojne plotesisht objektivat e kompanise sone, per te arritur reputacionin absolut te synuar nga krijuesit e kesaj kompanie, reputacion, i cili do te fitohet me pune ne vitet e ardhshme.
Perkushtimi yne per Klientet:
Albanian Limousine eshte e siguruar plotesisht dhe e licensuar ligjerisht per mbrojtjen tuaj. Ne jemi e vetmja kompani e sherbimit limuzine ne tregun Shqiptar, por plotesisht te perkushtuar drejt standarteve me te larta te ketij sherbimi, duke zbatuar dhe perdorur teknologjite me te mira, si dhe duke trainuar dhe perdorur eksperiencen me te mire boterore te ketij sherbimi, duke iu siguruar juve se do te trajtoheni me profesionalizem te plote si dhe do t'ju ofrohet nje sherbim dhe vemendje e personalizuar, jo vetem sot, por per te gjitha vitet ne vazhdim.
Albanian Limousine eshte e vendosur te ftoje te gjithe klientet per ta provuar sherbimin e saj. Pavaresisht, nese eshte vetem nje udhetim nate ne qytet, apo nje nga ditet tuaja me te rendesishme te jetes, ne deshirojme qe ju te ndjeheni sikunder duhet gjithmone te jeni-Shume te Mire.
Ne jemi nje kompani qe ofron sherbimin e plote limuzine kryesisht ne zonen metropolitane te Tiranes dhe Durresit, por asnjehere nuk do te jemi te limituar per te ofruar sherbimin tone kudo neper nje Shqiperi natyralisht shume te bukur. Shoferet tane profesioniste dhe shume mire te trainuar nuk do t'ju ofrojne asgje tjeter pervec nje sherbimi qualitativ. Ata jane te gjithe te kualifikuar dhe te licensuar per te arritur dhe plotesuar te gjitha kerkesat e klienteve tane. Shoferet tane do te jene gjithmone te perpikte ne kohe dhe do ta shnderojne diten tuaj ne nje dite teper te vecante.
Sherbimi yne perfshin martesa, pervjetore, mbremje pjekurie, ditelindje, mbremje diplomimi, koncerte, mbremje beqaresh, aktivitete sportive, tranport nga dhe per Aeroport, ose vetem nje udhetim nate ne qytet. Ne ofrojme per cdo okazion tuajin nje makine limuzine qe te mund te plotesoje te gjitha nevojat dhe shijet tuaja.
Nese do te donit te suprizoheshit apo tundoheshit, me Albanian Limousine ju keni bere zgjedhjen e duhur.

 

http://www.albanianlimo.com/

Etichette:
0 Commenti

Posta un commento

Related Posts with Thumbnails
Gli autori del blog dichiarano di non essere responsabili per i commenti inseriti dai lettori. Gli autori si impegnano a cancellare nei limiti delle possibilità i commenti lesivi dell'immagine o dell'onorabilità di persone terze. Qualora dovesse sfuggire la cancellazione di commenti lesivi lo si comunichi all'indirizzo e-mail: info@vacanzeinalbania.info